vier kleuren persoonlijkheid

Het was advocaat-psycholoog Dr William Marston, die in 1928 in zijn boek 'Emotions of normal people' de vier meest in het oog springende gedragsstijlen van mensen en de daarbij behorende emoties in kaart bracht. Hij vertaalde dit naar het zogenoemde DISC-model. DISC staat voor: D: Dominant; I: Invloed; S: Stabiel; C: Consciëntieus Je bent positief ingesteld, assertief en gaat uit van wat voor jou realistisch is. Je gaat recht op je doel af en richt je op resultaten en doelstellingen. Rood is sterk gericht op het sturen en beheersen van situaties. Dit blijkt ook uit de directe manier waarop je met anderen communiceert en omgaat.

Welke kleuren typeren onze persoonlijkheid: Zijn we rood, geel, groen of blauw? 'Vurig' rood staat voor het dominant temperament. 'Stralend' geel staat voor het interactief temperament. 'Zacht' groen staat voor het stabiel temperament. 'Helder' blauw staat voor het consciëntieus temperament. Extravert (Direct) of Introvert (Indirect)

Insights Discovery is een prachtige tool om te leren gedrag van jezelf en ook van anderen te begrijpen. Aan de hand van 2 assen (introvert versus extrovert & denken versus voelen) ontstaan 4 kwadranten die vertaald worden naar de vier kleuren: rood, geel, groen, en blauw. In dit artikel worden eerst de twee assen in meer detail beschreven. DISC kent de vier primaire kleuren Rood, Geel, Groen en Blauw. Maar bij een meer diepgaande DISC analyse, spreken we over een combinatie van de vier gedragstendensen die je kan terug vinden in de DISC profielen . Dat kan vurig rood, stralend geel, zacht groen of helder blauw zijn. Misschien is je voorkeurskleur geel, maar je hebt ook wat rood, groen en blauw in je persoonlijke palet. De volgorde van je persoonlijke kleuren en de intensiteit hebben invloed op je denken, werken en communiceren.

Vier kleuren persoonlijkheid. De persoonlijkheidstest waar ik het over heb, verdeelt iedereen in 4 kleurengroepen. Je bent rood, groen, geel of blauw en daar zul je het mee moeten doen. Uiteraard kun je ook een combinatie van twee kleuren zijn maar na het doen van deze test krijg je een bepaald 'stempel' toegewezen. Mijn kleurenstempel is groen geworden: Insights Discovery is een prachtige tool om te leren gedrag van jezelf en ook van anderen te begrijpen. Aan de hand van 2 assen (introvert versus extrovert & denken versus voelen) ontstaan 4 kwadranten die vertaald worden naar de vier kleuren: rood, geel, groen, en blauw. In dit artikel worden eerst de twee assen in meer detail beschreven. DISC temperament en kleuren persoonlijkheid: rood, geel, groen en blauw. patrick Jun 4, 2015 Blog , DISC , Favoriete artikelen 9 comments. A l sinds de Griekse oudheid staat het woord temperament voor het zichtbare deel van iemands persoonlijkheid. De Grieken identificeerde 4 temperamenten: sanguinisch, flegmatisch, cholerisch en melancholisch. Kleurentest persoonlijkheid. Probeer de gratis online kleurentest van hrmforce. Na afloop van de kleurentest ontvang je een rapportage met daarin de uitslag van de test Kleurentest VitaConsult.Dit instrument is bedoeld om u te helpen bij het maken van een overzicht van de waarden die voor u belangrijk zijn.

DISC kent de vier primaire kleuren Rood, Geel, Groen en Blauw. Maar bij een meer diepgaande DISC analyse, spreken we over een combinatie van de vier gedragstendensen die je kan terug vinden in de DISC profielen . Dat kan vurig rood, stralend geel, zacht groen of helder blauw zijn. Misschien is je voorkeurskleur geel, maar je hebt ook wat rood, groen en blauw in je persoonlijke palet. De volgorde van je persoonlijke kleuren en de intensiteit hebben invloed op je denken, werken en communiceren.

De insights kleuren | insights benelux

Persoonlijkheid | mudamasters

De myers-briggs type indicator (mbti) | mudamasters

De insights discovery kleuren insights discovery voorkeuren ...

Wat is disc? - agile4all

Zo ga je om met andere 'kleuren' op je werk – mt.be

4 kleuren persoonlijkheidstest | persoonlijkheidstesten ...

Waarom kleurenmodellen op het werk onzin zijn: "jij bent rood ...

45 tahun studi belanda di indonesia 45 jaar studie nederlands ...

Doe je eigen 4 seizoenen kleuranalyse - anja zynga

Kleur rood persoonlijkheid | ik ben groen en geel. volgens ...

Welke kleur past bij jou? de voordelen van een kleuranalyse -

Insights discovery deel 1: de 4 kleuren | mudamasters

Persoonlijkheidstest: welke kleur ben jij? | floorzorgt.nl

Disc: dominant, invloed, stabiel, consciëntieus

Een eenvoudig systeem om karakters een persoonlijkheid te ...

De insights discovery kleuren insights discovery voorkeuren ...

Bladeren categorie kettingen < 1 page / ww10.luchas ...

Persoonlijkheidstypes - de vliegende brigade

Disc test doen - bepaald gratis jouw eigen disc profiel.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

kleurenmonster