kleurenmonster in de war

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ... Het kleurenmonster gaat over een monster die wakker wordt en allemaal kleurtjes in zich heeft. Hij raakt er van in de war. Al die kleurtjes zijn gevoelens waar hij niks mee kan. Voel je alles tegelijk? Dat werkt niet. De gevoelens zijn als draadjes wol die je uit de knoop kunt halen.

Op de eerste pagina's heeft het monster alle kleuren die bij de diverse emoties horen. (Hij weet niet meer wat hij voelt en is in de war). Verderop in het boek heeft het monster telkens een andere primaire kleur, waarbij iedere kleur staat voor een bepaalde emotie; blijdschap (geel), verdriet (blauw), woede (rood), angst (donker) en kalmte (groen).

Het kleurenmonster is 'in de war'. Hij voelt vanalles en weet niet goed wat te doen... We hebben de voorbije 2 dagen al de kleuren gesorteerd en morgen gaan we verder met het eerste kleur en het eerst gevoel... Blijf de blog checken... elke 2 dagen komt een nieuwe kleur en een nieuw gevoel erbij! 15-mrt-2020 - Kleurplaat: Thema Het kleurenmonster (in de war) Verkennen. Doe-het-zelf En Knutselen. Doe-het-zelf Projecten. Kinderknutsels. Knutselinstructies Voor Kinderen. . Kleurplaat: Thema Het kleurenmonster (in de war) Bewaard door Groep 1-2. 7. Mensen vinden deze ideeën ook leuk. Pinterest ... Hij is in de war en heeft geen idee waarom. Help het kleurenmonster zich weer fijn te voelen! Ontdek zijn gevoelens en geef ze een plek met de activiteiten uit dit pakket. Het pakket bevat kringactiviteiten, creatieve opdrachten en spellen rondom gevoelens en kleuren bij het boek 'Het kleurenmonster' van Anna Llenas.

Kleurenmonster in de war. Het kleurenmonster is 'in de war'. Hij voelt vanalles en weet niet goed wat te doen... We hebben de voorbije 2 dagen al de kleuren gesorteerd en morgen gaan we verder met het eerste kleur en het eerst gevoel... Blijf de blog checken... elke 2 dagen komt een nieuwe kleur en een nieuw gevoel erbij! Hij is in de war en heeft geen idee waarom. Help het kleurenmonster zich weer fijn te voelen! Ontdek zijn gevoelens en geef ze een plek met de activiteiten uit dit pakket. Het pakket bevat kringactiviteiten, creatieve opdrachten en spellen rondom gevoelens en kleuren bij het boek 'Het kleurenmonster' van Anna Llenas. 15-mrt-2020 - Kleurplaat: Thema Het kleurenmonster (in de war) Verkennen. Doe-het-zelf En Knutselen. Doe-het-zelf Projecten. Kinderknutsels. Knutselinstructies Voor Kinderen. . Kleurplaat: Thema Het kleurenmonster (in de war) Bewaard door Groep 1-2. 7. Mensen vinden deze ideeën ook leuk. Pinterest ...

Het kleurenmonster - prentenboek - semmie sprekend spel ...

Het kleurenmonster: seo/emoties

Het kleurenmonster - emoties inzichtelijk maken voor kinderen ...

2ka: het kleurenmonster maakt kennis met de kalenders, soms ...

De leeuw - kleuter 1b: het kleurenmonster

Kleurenmonster in de war (emotie onbekend) | monster ...

Het kleurenmonster

Het kleurenmonster

Purple brain - het kleurenmonster | spellen | sfinxspellen

Het kleurenmonster

De valke - het kleurenmonster is in de war! elke emotie ...

Sociaal-emotioneel | thema vriendschap | juf anke lesideeën ...

Het kleurenmonster, een spel voor en met emoties. - come on ...

Spellenmolen junior» blog archivekobe speelt 'het ...

Indewar instagram posts - gramho.com

Een kleurenmonster in de klas??? - heilig-hartschool jette

Groep 3 – het kleurenmonster – o.b.s. de meander

Het kleurenmonster

Morlex toys - vanaf vandaag in pre-sale het fantastische...

De valke - het kleurenmonster is in de war! elke emotie ...

Het kleurenmonster • juf maike

Het kleurenmonster - kleurboek

Praktijk angelique | het kleurenmonster en zijn emoties

Het kleurenmonster is in de war. hij voelt zich blij ...

Salto-basisschool cornelis jetses - photos | facebook

Kleurplaat 'het kleurenmonster' - emotieboeken

Komentar

Postingan populer dari blog ini

kleurenmonster